Τι θα έλεγε ο Νίτσε για τον κορονοϊό; Θα εστίαζε στην παθολογική σχέση του πολίτη με το Κράτος (στο οποίο τώρα περιλαμβάνονται Διεθνικοί Οργανισμοί και Υποκείμενοι Παρακρατικοί Διεθνιστικοί Παράγοντες) και την επιθυμία του πολίτη να κρατηθεί ασφαλής από το Κράτος, αυτό να του εγγυηθεί την ασφάλειά του.
επιθυμία του πολίτη να έχει το Κράτος για Θεό του ο Νίτσε θα έβλεπε τη ρίζα της πτώσης του στην εκμετάλλευση και στην ανημποριά.
Είναι περιττό να πούμε πως η δουλοπρέπεια με την οποία ο πολίτης αντιμετωπίζει το ιατρικό επάγγελμα είναι ο Δούρειος Ίππος, ο μοχλός που επιτρέπει στο Κράτος, στο Παγκόσμιο Κράτος, ως διεθνιστική οντότητα, να μηχανορραφήσει ενάντια στον πολίτη.
«Το Κράτος θα σε σώσει» μεταμφιέζεται ως «ο γιατρός θα σε σώσει, υπάκουσέ τον».
Γι' αυτό και «ο γιατρός» τώρα προβάλλεται ως ήρωας, και ο ρόλος του στη δημιουργία της Παγκόσμιας Κυβέρνησης βολικά παραβλέπεται.
Ο γιατρός παίρνει τη θέση του αστυνομικού, ένας καλοκάγαθος δικτάτορας που θα σε εμβολιάζει παρά τη θέλησή σου, απαγορεύοντάς σου να γνωρίζεις για το περιεχόμενο των εμβολίων –που άλλωστε κι ο ίδιος αγνοεί, μια που απλά παίρνει οδηγίες «από πάνω»– και να τα επικρίνεις.
Για το καλό σου, για το καλό σου φυσικά.
14:48